Exposities

Berg&Terblijt--expositie in galerie/beeldentuin

Van Zondag, 28. Juli 2019 -  11:00
Tot Zondag, 15. December 2019 - 17:00
 

“Summer is Magic”

Het plaatsen van toonaangevende kunst in de juiste omgeving, waarbij afstand wordt gedaan van de galerie als “statisch” gegeven, staat voor ons centraal bij het samenstellen van onze tentoonstellingen.

 

De galerie/beeldentuin bevindt zich op een mooie locatie in het idyllische Zuid-Limburgse Heuvelland tussen Valkenburg en Maastricht. Strakke hagen, weelderige rozenstruiken en wilde bloemenborders zijn het decor voor bijzondere wisselende exposities van gerenommeerde kunstenaars. Bijna onopgemerkt loopt de beeldentuin door in het ruime landhuis, waar behalve kleinere beelden ook schilderijen en andere kunstobjecten te bewonderen zijn.

Galerie/beeldentuin Giardino is een expositielocatie voor hoogwaardige, hedendaagse internationale kunst. Momenteel vertegenwoordigen wij gerenommeerde en jonge getalenteerde beeldhouwers en schilders, waarvan meerdere exclusief in Nederland of West-Europa. Tevens presenteren wij jaarlijks in maart het werk van deze kunstenaars op het kleinschalige, exclusieve kunstevenement Kunst in Valkenburg (KiV Inside) in de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamer van de Gerlachuskerk in Houthem St.Gerlach. Tegelijkertijd start KiV Outside, een beeldententoonstelling op het landgoed van Château St. Gerlach. KiV Outside is een doorlopende beeldententoonstelling.

Meer informatie: www.kunstinvalkenburg.nl 
www.giardinobeeldentuin.nl 

Open: iedere vr t/m zo 11-17 uur, ma t/m do op afspraak T +31 43 604 25 55.


De expositie is te bezoeken t/m 15 december

 
Locatie : Galerie Beeldentuin Giardino
Rijksweg 31
Berg&Terblijt/ Valkenburg
6325 AA

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.