Exposities

Valkenburg--Anne & Koen Stijnen met ‘Out of the ordinary’

Van Zondag, 25. Maart 2018
Tot Zondag, 17. Juni 2018
 
368461527112_flyer-beeld_anne_en_koen (2).jpg

In het kader van het museumbeleid om ook aandacht te besteden aan jonge aanstormende Limburgse kunstenaars, biedt het museum een podium aan twee studenten in opleiding die zich willen ontwikkelen op het gebied van grafische vormgeving en visuele communicatie.

In de bovenzaal van Museum Land van Valkenburg tonen Anne en Koen Stijnen dit voorjaar hun meest recente werk. Deze broer en zus zijn beiden student aan de opleiding Visuele Communicatie, Maastricht Academy of Media Design and Technology. 

Grafisch vormgever Anne Stijnen richt zich in haar werk voornamelijk op typografie; het gebruik van letters, in de breedste zin van het woord. Ze wordt telkens weer geïntrigeerd door de veelzijdigheid van het alfabet. Dit komt dan ook duidelijk terug in haar werk. Ze gaat in haar ontwerpen voortdurend op zoek naar haar eigen definitie van schoonheid.

Bij fotograaf Koen Stijnen ligt de focus op portret- en fashionfotografie. Zijn stijl kan beschreven worden als rauw, urbaan en minimalistisch. Zijn liefde voor kleding is duidelijk te zien in zijn fotografie. Hij neemt als fotograaf de macht in handen om zijn visie in een foto te verwerken, en vormt samen met zijn model een beeld waarmee hij invloed heeft op de kijker.

Anne en Koen zijn als twee jonge kunstenaars constant bezig nieuwe dingen te ontdekken, hun artistieke persoonlijkheid vorm te geven en zich hiermee te onderscheiden van de massa. 

De expositie wordt geopend op zondag 25 maart om 15.00 uur. Inleider bij de opening is Dhr. Roy Hoet – Managementteam MAMDT – Coördinator Visual Communication.

€ 6,00 Museumkaart gratis, kinderen tot 12 jaar gratis

Openingstijden: Dinsdag tot en met vrijdag 11.00-17.00 uur       Zaterdag en zondag 13.00-17.00 uur

1e Paasdag gesloten; 2e Paasdag en 1ste en 2e Pinksterdag geopend van 13.00-17.00 uur

 

 
Locatie : Museum Valkenburg
Grote Straat 31
Valkenburg
Limburg
6301 CW
Nederland

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.