Exposities

Valkenburg--Piet Schuttelaar in de Bibliotheek

Van Maandag, 1. Januari 2018
Tot Zaterdag, 30. Juni 2018
 
Lies-en-Martinweb-581x420.jpg

Foto-expositie

Tijdens de openingstijden van de Bibliotheek in Valkenburg aan de Geul kunt u gedurende het eerste halfjaar van 2018 naar een foto-expositie gaan kijken van Piet Schuttelaar uit Stein. Deze expositie zal in april 1x worden gewisseld.

Zijn passie fotografie combineert hij vooral met zijn natuurbeleving. Maar ook de mens komt vaak intrigerend en fotogeniek in beeld. Daarnaast schrijft hij poëzie, geeft presentaties, fotoworkshops en houdt fotobesprekingen en –beoordelingen.

Piet Schuttelaar is natuurgids, columnist voor VIA Limburg met een wekelijkse column over zijn struintochten en ervaringen. Hij publiceert in diverse natuurbladen en is tevens eindredacteur van De Natuurgids. De fotograaf heeft een uitgebreide fotocv met prijzen, bijzondere markeringen en herinneringen. Terugkijkend beschouwt hij dat als smakelijke hapjes tussendoor. De concentratie is vooral gericht op het huidige moment, met een knipoog naar de toekomst en zijn plannen. Leuke vooruitzichten zijn immers belangrijk voor 's-mens' levenslust en energie.

De expositie geeft een impressie van zijn liefde voor de natuur en zijn betrokkenheid bij de mens. Zijn gedichten worden geëtaleerd in combinatie met een toepasselijke foto. 

Neem eens een kijkje op de website van Piet Schuttelaar.  De foto's zijn te zien op De openingstijden zijn:
maandag en vrijdag van 14:00 – 18:00 uur;
woensdag van 10:00 – 13:00 uur en 14:00 – 18:00 uur;
donderdag van 14:00 – 20:00 uur;
zaterdag van 10:00 – 13:00 uur.
dinsdag en zondag gesloten.

 
Locatie : Bibliotheek
Berkelplein 99
Valkenburg

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.