Exposities

Margraten--Fotoclub Dracula exposeert

Van Vrijdag, 12. Januari 2018
Tot Zondag, 14. Januari 2018
 
poster2018s.jpg

Ter gelegenheid van het aanstaande 40-jarig jubileum van de fotoclub organiseren wij een expositie in de raadzaal van de gemeente Eijsden-Margraten. De toegang is gratis.
De heer Jo Bisscheroux, wethouder van de gemeente, zal de expositie feestelijk openen op vrijdag 12 januari om 20.00 uur. 
Verder is de expositie geopend op zaterdag 13 januari – en zondag 14 januari van 14.00 tot 17.00 uur.

Gebruikelijk bij onze jaarlijkse expositie is dat alle leden (14 in totaal) drie eigen werken laten zien. Daarnaast loopt er een beamer presentatie met nog eens ,per persoon, extra werk. 
Voor deze speciale gelegenheid hebben alle leden ook nog een deel van de gemeente Eijsden-Margraten voor hun rekening genomen en er een persoonlijke fotoserie van gemaakt. Wij hebben de hele gemeente tot en met de allerkleinste gehuchten verdeeld over de leden en in beeld gebracht. Zodoende komt echt élk stukje Eijsden-Margraten aan bod. Deze fotoseries hebben wij verzameld in een boekje dat tijdens de expositie te koop wordt aangeboden.
De leden van onze club zijn niet alleen afkomstig uit Eijsden-Margraten maar ook uit Gulpen-Wittem, Valkenburg, Meerssen en Maastricht.

 
Locatie : Het Huis van de Burger
Amerikaplein 1
Margraten

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.